Venekerho vierailulla

Työpaikallamme on veneilykerho. Kerho on avoin kaikille veneilystä kiinnostuneille. Veneen omistaminen ei ole edellytys toimintaan osallistumiselle. Viime tapaamisessa saimme kuningasidean tutustua toistemme veneisiin. Lupasimme järjestää ensimmäisen vierailun Balooseen tutustuen.

Noudimme porukan kyytiin HTC-Centerin laiturista ja koska keli oli tuulinen ja sateinen suuntasimme lyhyen merimatkan Pihlajasaaren laituriin parkkiin. Venekerhon vierailussa veneelle oli se hyvä puoli, että innokkaita apulaisia oli riittävästi kyydissä ja minun ei tarvinnut yksinäni köysiä kiinnitellä.

Ohjelmassa oli kiertokäynti aluksessa, esitelmä aluksen historiasta ja teknisistä tiedoista ja tietenkin cocktails meribuffetin kera Junnu Vainion säestämänä. Meriaiheiset tarinat kuuluivat itse oikeutetusti ohjelmaan. Tarinoinnissa Kaitsu oli omaa luokkaansa:)

Ilta oli kaiken kaikkiaan onnistunut. Emännän velvollisuuksia suorittaessani kuvat jäivät ottamatta. Kiitos Päivi, Ritva, Teija, Kai ja Mikko mukavasta illasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s