Pirttisaari ja Fårholmen

Jouduimme odottelemaan, edellisellä reissulla, katkenneen kiinnitysliinan uudelleen ompelua (voit lukea liinan katkeamiseen liittyneet tapahtumat täältä), joten emme vieläkään pääseet pitemmälle kesälomareissulle. 

Pirttisaari oli sopivan etäisyyden päässä. Olen ihastunut saaren kauniiseen luontoon. Kauniita matalia rantakallioita, hieno luonnon muokkaama hiekkaranta ja vehreä luonto. Kesän ensimmäiset hellepäivät sattuivat kohdalle ja vietimme ihanan päivän Pirttisaaren hiekkarannalla, joka oli aivan omassa yksityisessä käytössämme.      Pirttisaaren vieressä on klubimme toinen saari Fårholmen. Helteisen päivän päätteeksi oli kiva siirtyä saunomaan ja grillaamaan Fårholmenille. Vaihdoimme kuulumisia klubin kamujen kanssa. Fårholmenilla on upeat auringon laskut ja tällä kertaa myös kuutamo.     Mennen tullen ajelimme ensimmäistä kertaa tänä kesänä Kaivarin läpi. Kiva katsella, kun porukka rentoutuu terasseilla ja nauttii kesästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s