Kauden päätös Kotiluodossa

Päätimme kauden lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna ajelemalla Kotiluotoon. Koskaan aikaisemmin emme ole olleet merellä vielä näin myöhään vuodesta. Purjehdushulluus alkaa pikkuhiljaa tarttua meihin molempiin. Tosin tällä reissulla ei purjehdittu, koska masto oli nostettu jo pari viikoa aikaisemmin.

Teimme lähtiessä pienen sightseeing kierroksen Espoossa. Emme yleensä mastomme kanssa pääse kovin pitkälle, joten nyt oli hyvä tilaisuus katsella uusia paikkoja. Keli oli aivan ihana, joten mikäs oli ajellessa.

Ruoholahden kanava, tämän pitemmälle ei pääse.


  

  
  

Tilataideteos Lauttasaaressa.Kotiluoto on todella viehkeä paikka sopivan lähellä päivä reisuille. Fasiliteetit ova hyvät ja paikat siistissä kunnossa. Grillipaikalta löytyy tarvittavat välineet ja huussit ovat lähellä. Saunaa on kehuttu, mutta meiltä jäi testaus vielä tulevia reissuja odottamaan.

Saimme todella lämpöisen vastaanoton halauksien kera muilta kerholaisilta. Harvoin on tuntenut itseään yhtä tervetulleeksi uuteen paikkaan Kiitos Nanna. Rantauduttuamme teimme saarikierroksen tutustuen paikkoihin. Istuskelimme pitkään laiturilla nauttimassa aurinkoisesta syyspäivästä. Illalla perinteisesti grillasimme. Kävimme myös päittäin lyhyillä venevierailuilla naapuriveneen väen kanssa.

Meitä onnisti ja pääsimme tutustumaan Kotiluodolla olevaan huvilarakennukseen. Toivo Tikkanen on aikoinaan sunnitellut huvilan. Valitettavasti huvila on päässyt pahasti rapistumaan sisältä ja kaipaisi remonttia. Aalto yliopiston arkkitehtiopiskelijat kartoittavat tällä hetkellä huvilan tiloja. Toivotaan, että jonain päivänä huvila palautuu entiseen loistoonsa. Voit tutustua huvilan historiaan tarkemmin Helsingin Navigaatioseuran sivulta.

Kotiluodon päärakennus.
Navis.
Baloo orvon näköisenä ilman mastoa.


Kotimatka meni murehtiessa sitä, että seuraavan kerran Baloolla ollaan reissussa vasta ensi keväänä.

Lopuksi pahoitteluni uskollisille lukijoilleni pitkäksi venyneestä päivitysvälistä. Päivätyö on imenyt mehut naisesta ja on jäänyt blogi vähemmälle huomiolle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s