Venereissuun valmistautuminen

Pitkälle venereissuille valmistautuminen on oma taiteen lajinsa. Vanhassa veneessä on aina yhtä ja toista laitettavaa. Kun jotain saadaan valmiiksi, uutta ilmaantuu tilalle. Ongelmana on päättää mikä on milloinkin riittävä taso. Sähköjärjestelmä saatiin käyttöön ennen juhannusta, joten sen jälkeen alkoi valmistautuminen reissuun. Pientä viilattavaa on silti ollut riittämiin pyörän jarrujen korjauksesta aina jääkaapin moottorin suojalevyjen sahaukseen, hiomiseen ja lakkaukseen. Muita pikkuprojekteja olivat muun muassa Windows 10 asentaminen, TomTomin päivitys ja Apple iPron käyttöönotto. Veneilyä nämä eivät edistä mitenkään, mutta tulipa hoidettua samassa hässäkässä.

Toinen enemmän ja vähemmän ahdistusta aiheuttava seikka on pakkaaminen useamman viikon reissulle. Peruskamat toki on helppo kasata ja pyykkiä pystyy pesemään matkalla. Meillä reissuun sisältyy myös yksi työkeikka, joten perusmökkikamat eivät riittäneet, vaan tarvittiin myös hieman edustavampaa asua. 

Minulla on aina ennen reissuun lähtöä tapana siivota kotona. Äiti on opettanut. Siistiin kotiin on kiva tulla takaisin. Mieheni on ihmetellyt tapaani kovasti. Erityisesti, koska toteutan siivousurakan siitä huolimatta, vaikka hän jäisi kotiin. Tällä kertaa urakka sisälsi normaaleiden siivoustoimenpiteiden, kuten pyykkäyksen ja petivaatteiden vaihdon lisäksi, muun muassa jääkaapin tyhjennyksen ja siivoamisen sekä kasvien kastelujärjestelmän virittelyn. Jälkimmäisen lopputulosta odotan mielenkiinnolla.Veikkaukseni on yksi kuollut puksipuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s