Pikkukippari 

Vihdoin vimein viikolla saimme odotetun vieraan venhoomme. Veljenpoikani astui pikkukippariksi alukseen. Keli oli ollut koko päivän harmaa, mutta startatessamme veneen Pajalahdesta taivas kirkastui. Lauttasaaren selällä aallokko keinutti venettä. Pikkukippari ilahdutti miehistöä lauleskelemalla ”ihahhaa, ihahhaa…”. No onhan Balookin merihevonen:) Teimme Kaivarin läpiajon ja kävimme tekemässä Kustaanmiekassa u-käännöksen. Pikkukipparikin tottakai pääsi ruoriin. Tällä kertaa reissu jätettiin lyhykäiseksi, jotta pikkukipparikin jaksoi menossa mukana. Hienosti jaksoikin, hymyä riitti loppuun asti. Kiitokset Annille, Rikulle ja pikkukippari Leeville mukavasta reissusta!


 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s