Verkkopussukat

Jokaisessa veneilyn life style -kirjassa kerrotaan vihannesten säilömisestä verkkokasseissa. Säilyvät kuulemma parempina. Olen opin sisäistänyt jo vuosia sitten. Verkkokasseja vain ei myydä missään. Onnistuin jopa vuosien saatossa etsimään virkkausohjeen verkkopussukkaan. Ei ole pussukkaa virkkaamalla syntynyt. Olin harkinnut äiteeltäkin pussukan tilaamista lahjaksi.

Tänä keväänä onni suosi laiskaa. Granit -kauppa oli ottanut valikoimaan sopivan pieniä verkkokasseja. Löytyy myös mustana. Vahingossa törmäsin! Meidän venhossa säilytetään vihannekset nykyisin asianmukaisesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s