Strömman silta

Sillat aiheuttavat meille aina sydämentykytyksiä. Vaikka menisimme kuinka korkean sillan alta tahansa, niin aina sillan alla tuntuu, että ihan kohta tuulimittari on entinen.

Matkalle Rödjanista Mathildedaliin jännitystä loi Strömman kanava. Kanavan silta on vain kolme metriä korkea. Normaalisti meillä ei ole tällaisille reiteille asiaa. Silta avataan ennakkotilauksesta ja tuntia ennen sillalle saapumista tulee soittaa Väylä virastolle.

Jännitys lisääntyi, kun siltaa lähestyessämme ei tunnu mitään tapahtuvan ja odottelemme voimakkaassa virrassa. Viimein silta aukeni ja pääsimme läpi. Näytti kiinnostavan myös rannalla olevaa runsasta yleisöä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s