Lappo

Kesän positiivisin uusi tuttavuus oli Lappo. Ahvenanmaan saaristoon kuuluvassa satamassa oli kaikki kohdallaan. Satama oli viihtyisä punamultaisina rakennuksineen.

Kaupassa oli pieneksi saaristokaupaksi erinomainen valikoima. Teimme tarpeelliset täydennykset  veneeseen. Mies vieraili jäätelökojulla, tietenkin.

Sauna oli juuri uusittu ja erittäin siisti. Aivan pieni miinus siitä, ettei suihkutiloja ollut kunnolla eroteltu pukutiloista. Kuuma vesihöyry ja lämmin keli on epämiellyttävä yhdistelmä pukea vaatteita. Onneksi sain saunoa yksinäni.

Illallisen nautimme Ravintola Galeasenissä. Ateria oli erinomainen. Metsästäjänleike suppilovahverokastikkeella jäi mieleen. Ehkä toistenkin.

Aamulla huomasin, että Lapposta olisi myös päässyt erittäin kohtuullisen hintaan lautalla Maarianhaminaan. Jos meillä olisi ollut enemmän aikaa, olisimme ehdottamasti hypänneet kyytiin. Ensi kerralla sitten.

Suosittelen.

 

 

3 kommenttia artikkeliin ”Lappo

  1. Näyttääpä kivalta satamalta ja nuo punamultaiset rakennukset ihanilta. Ehkä voisimme mekin käydä tuolla ensi kesänä venereissulla. Pitääpä pitää mielessä, että Maarianhaminaan pääsee kohtuulliseen hintaan lautalla.

    Tykkää

  2. Päivitysilmoitus: Lappo ja Ahvenanmaa – Maakrapu seilaa

Jätä kommentti