Sammutintarkastus etänä

Korona on aiheuttanut muutoksia myös venekerhojen toimintaan. Veneen laskut ja maston nostot hoidettiin minimi miehityksellä. Pukkitalkoot peruutettiin kokonaan. Sammuttimet tarkastettiin etänä. Etätarkastus kävi varsin kätevästi. Jätimme sammuttimet määräaikaan mennessä kerholle tiedoillamme varustettuna. Parin päivän päästä kävimme noutamassa tarkastetun sammuttimen. Tätä käytäntöä voisi jatkaa tulevaisuudessakin.

2 kommenttia artikkeliin ”Sammutintarkastus etänä

  1. Kätevää, että tarkastus onnistui myös etänä. Meilläkin pitäisi täällä Vantaalla varmaan huoltaa sammuttimet, sen verran alkaa olla pian aikaa kulunut. Koronalla on kyllä ollut varmasti vaikutusta monien kerhojen toimintaan. Toivotaan, että pian hellittää!

    Tykkää

    1. Sammuttimet kannattaisi huoltaa kerran vuodessa. Kerhomme toteutti tarkastuksen hauskalla tavalla ja minun puolestani käytäntöä voisi vaikka jatkaakin. Ensi vuodesta parempi vuosi!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s