Kesän ensimmäinen veneretki

Kausi avattiin tänä kesänä hieman poikkeuksellisesti moottoriveneellä Saimaalla. Saimme tilaisuuden nauttia viikonlopusta Järvisydämessä Rantasalmella. Kesäkuun alkuun oli poikkeuksellisen lämmin keli mittari näytti lähes kolmeakymmentä. Huipensimme viikonlopun lauantai-illan shampanja risteilyllä.

Piällysmiehenä risteilyllä toimi Heikki Lukin. Tunnelma oli rento. Yhteensä meitä oli kahdeksan henkeä, mikä oli sopiva määrä veneen kokoon nähden. Yksityisyys säilyi, eikä väkeä ollut liikaa. Nautinto. Suosittelen.

Ps. Tiedän olisi pitänyt kysyä veneen merkkiä ja mallia. Pahoitteluni lukijoilleni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s