Fårholmen – Loviisa

Fårholmenilta meidän oli tarkoitus siirtyä Kabböleen, jonne matkaa oli noin 20 merimailia. Ilma oli kuitenkin niin upea, että päätimme jatkaa suoraan Loviisaan asti. Loviisassa olimme perillä vasta kahdeksan aikaan illalla, koska lähtömme Fårholmenilta oli viivästynyt sumun vuoksi. 

Loviisassa oli täysi meno päällä lauantai-iltana. Olimme sattuneet paikan päälle Ruusujen viikonloppuna. Satamassa väkeä tanssitti Maria Ståhle orkestereineen. Kävimme syömässä ravintola Saltbodanissa. Oikein mukava paikka ja ruoka oli hyvää. Ravintolan terassilta seurasimme illan menoa. Koska Loviisassa oli mukava meininki, päätimme jäädä toiseksi yöksi. 

Sunnuntaina meno oli rauhoittunut, mutta Ruusujen viikonlopun takia kaupungissa oli erilaisia tapahtumia tarjolla. Vuokrasimme pyörät satamasta ja lähdimme tutustumaan kylään. Kävimme tutustumassa kommendantin taloon, kuninkaanlampeen, Bastioniin ja tietenkin Loviisan toriin sekä kirkkoon.
Kaupungissa oli myös pihakirppiksiä, joissa oli kiva kierrellä. 

Sunnuntai ilta oli jo huomattavasti hiljaisempi. Laiturissa bongattiin Rasmus numero 362.

Meillä on edelleen ongelmia akkujen latautumisen kanssa ja lisäksi vesiletkuissa ilmeni vuoto. Niitä korjaillessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s