Vihdoinkin reissuun!

Alun perin tarkoituksena oli lähteä juhannuksena kesälomareissuun. Lähtöä viivästytti lämminvesijärjestelmän asentaminen ja ” kovat tuulet”. Pari kertaa kävimme satamassa toteamassa, että minä en vielä uskalla lähteä. Veneellemme 12 m/s tuuli ei ole liian kova, mutta minulle on. Purjehdus ei vielä suju ja koneajossa vene keikuttaa aivan liikaa. Jäimme siis suosiolla odottelemaan mukavampia ilmoja.

Ensimmäinen pitkä reissumme suuntautuu itäiselle rannikolle, joka on mieheni nuoruudeen veneilykohteita. Määränpäänä oli venekerhomme saari Fårholmen, jonne on matkaa noin 20 merimailia. Surkean juhannussään jälkeen (uutena vuonna oli yhtä kylmä kuin juhannuksena) aurinko pilkisteli pilvien välistä. Hieman ennen Fårholmenia nousi merisumu. Kokemus oli ensikertaiselle aika hämmentävä. Todella nopeasti näkyvyys katosi täysin. Onneksi sumu hälveni yhtä nopeasti kuin oli noussutkin.

Saaressa näimme kesän ensimmäiset joutsenet, jotka ovat kuulemma vakioasukkaita.Illat ovat veneellä muodostuneet hyvin samankaltaisiksi. Saunomista (jos mahdollisuus löytyy), grillausta ja nautiskelua sekä viinistä että upeista auringonlaskuista.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s