Grynnan

Venekerhollamme on kaksi saarta, Fårholmen ja Grynnan. Fårholmenilla olemme jo poikenneet, mutta Grynnan oli vielä tutustumatta. Grynnan oli hyvä kohde pienelle viikonloppureissulle. Ensi viikon vietän Lady Golf tuurilla Itä-Suomessa, joten pitempään reissua emme nyt ehtineet tekemään.

Olimme kuulleet paljon hyvää Espoon puutarhareitistä Suvisaariston läpi. Tutkiskelin merikortit etukäteen ja tein reittisuunnitelman siten, että syväyksen pitäisi olla venhollemme riittävä. Muutamissa paikoissa silti sydän tykytti, kun loki alkoi näyttämään varsin alhaisia lukemia. 

Matkalla poikkesimme Dragesvikenissä tankilla. Paikan ravintola näytti oikein mukavalta, täytyy tulla joskus testaamaan.

Illat veneellä ovat mukavimpia. Ei ole kiire mihinkään ja voi rauhassa nauttia. Yleensä lueskelemme, kuuntelemme musiikkia ja nautimme maisemista. Grynnanilla testasimme saaren saunan ja uskaultauduimme heittämään talviturkit mereen. Minä en ole uinut meressä vuosikausiin! 

Perjantain vain otimme aurinkoa ja lueskelimme.  Olin saanut mieheltäni riippumaton joululahjaksi, joka nyt viriteltiin kannelle roikkumaan.  Hyvä oli kölliä!

Lauantaina kohti kotia ja valmistautumista golf-tourneelle. Testasimme kotimatkalla purjehtimistakin.      

   

  

  


 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s