Kotimatkalla

Olimme bookanneet venepaikkamme Porvoosta satamapaikka.comin kautta, joten se piti luovuttaa viimeistään 11:50. Porvoossa aamupäivä oli sateinen, joten odottelimme mahdollisimmaan pitkään ennen kuin starttasimme kotimatkalle. Matkalla keli muuttui onneksemme vielä aurinkoiseksi.

Kotimatka köröteltiin tuttua reittiä Tolkkisten sillan, Villingin, Hevossalmen sillan sekä Kaivopuiston kautta. Kaivopuistossa on aina hauska katsella, kuinka rannalla istuvat ihmiset innostuvat veneistä. Itsekkin ennen aina haikaili, että olisi kiva päästä joskus  ohi ajavan veneen kyytiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s