Voittajafiilis!

Osallistuin tammikuussa John Nurminen Marinen navigointikyselyyn. Kysely oli kohtuullisen vaikea ja useamman kerran jouduin tarkistamaan mieheltä onko meillä kyseistä elektroniikka härpäkettä veneessä. 

Kotona minä pääsääntöisesti vastaan elektroniikasta, mutta veneessä laitteiden nimet ja toiminta-ajatus eivät vielä ole hallinnassa. Navigoimme veneessä lähinnä iPadiin ladatun iSailor appsin avulla. Karttaplotteri on päällä syvyysnäytön vuoksi ja merikortit varmistuksena. 

Eilen tuli sähköposti. Olin voittanut kyselyyn vastanneiden kesken arvotun palkinnon Odeo Flare Mk3 LED soihdun. Minä, joka en ikinä voita mitään! Kaiken lisäksi palkinto oli tammikuun pääpalkinto:) Mikä parasta olen mukana vielä helmikuun ja maaliskuun palkintojen arvonnassa:) Nyt jännittää tulevat arvonnat. 

Suomen Purjehdus ja Veneily on vuoden alussa hyväksynyt katsastusjärjestelmässään led-hätämerkinantovälineet korvaamaan osan perinteisistä pyroteknisistä soihduista. 

 Kiitokset John Nurmisen Onnettarille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s