Venemessuilla

Venemessuista on tullut tärkeä kevään aloituspiste veneilijöille. Jotenkin sinne on must mennä ja kyllähän messut saavat odottamaan veneen laskua ihan uudella innolla.

Messuilla on harmittavan vähän purjeveneitä. Oma Rasmus nousee aina arvossa korkeammalle, kun katsoo uusia veneitä. Vaikka tilaa uusissa Veneissä on paljon enemmän on sisutusratkaisut usein epäkäytännöllisiä ja se muovin määrä on silmiinpistävää. Rasmuksessa kaikki on kompaktisti saatu sijoitettua. Ja kyllä siiinä on oma viehätyksensä, kun koko vene on sisältä mahonkia:)

Venemessujen hankinnat jäivät tänä vuonna vähäisiksi. Itse hankin Joonas Lokin fenderin pidikkeet. Mies arvosteli hankintaani kyseenalaistamalla enkö vieläkään aio opiskella siansorkka solmua. Kyse on ennemmin siitä, että noiden avulla fendereiden korkeutta ja sijaintia on paljon helpompi säätää.

Studio Ishavetin leipäkori ja avaimenpidike päätyivät mukaan.  Vaalea harmaa leipäkori on kuin tehty veneemme sisustukseen. Nuo kankaiset korit ovat myös tosi käteviä säilyttää veneessä.

Mies sijoitti uuteen poijuhakaan. Veneemme painaa sen verran paljon, että olemme kaipailleet hieman järeämpää versiota. Löysimme nyt mieleisen. Minulle haka on hieman painava, mutta pitääpähän veneen ainakin varmemmin paikallaan.

Pidä saaristo siistinä -osastolta ostimme miehelle uuden pipon ja veneeseen laiturimaton. Roope tuotteiden hinnat ovat todella eduliset ja noilla hinnoilla mielellään tukee hyvää asiaa. Osallistuin myös jälleen kilpailuun tämä vuoden Roope-merkin värityksestä. Viime vuonna suosikkini ei pärjännyt, jospa nyt olisi parempi säkä.

Mies valitteli, että laitevalmistajien omat osastot puuttuivat messuilta kokonaan.

Jäimme myös hämmästelemään arvontojen vähäistä määrää. Viime vuonna joka osastolla oli jokin kiva arvonta, mutta nyt vain muutamalla.

Metrilakut jäivät tällä kertaa ostamatta. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s