Pääsiäiskoristeluita

Mistä tietää kevään tulleen? Keittiönpöydälle on ilmestynyt epämääräinen kasa työkaluja.  Miehelläni on sisäsyntyinen tarve tehdä erinäköiset remontit ja korjaustoimenpiteet keittiönpöydän ääressä.  Aloitus huoltoprojekteihin tapahtuu yleensä aina siivouksen jälkeen. Epäilen tämän käytösmallin olevan miehillä geeneissä.

Kiirastorstaina olin saanut asunnon nättiin kuntoon pääsiäistä varten. Narsissit ja pääsiäispuput olivat aseteltuna pöydille. Pitkänäperjantainaamuna keittiön pöydälle narssissien viereen oli ilmaantunut pääsiäskoristeeksi vessanpönttö.

Tarkoituksenamme on uusia veneen vessanpönttö. Edellinen on vuodelta 1975, joten jo on aikakin. Se seikka, miksi pönttö piti keittiön pöydällemme asetella, jäi minulle epäselväksi. Varmasti tarpeellinen toimenpide.

  

3 kommenttia artikkeliin ”Pääsiäiskoristeluita

  1. Asiayhteyshän on aivan ilmeinen. Mies on ilahtunut pääsiäisvalmisteluistasi ja haluaa osallistua itsekin. Pönttöhän on mitä oivallisin maljakko narsisseille. Hän myös yhdistää tässä kätevästi kaksi asiaa – pääsiäisenvieton ja alkamassa olevan veneilykauden. Win-win!

    Liked by 1 henkilö

  2. Jyrki

    Jos kämpässä ei ole erillistä verstasta tai edes pienen pientä askarteluhuonetta, niin sitten tehdään remontti keittiön pöydällä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s