Pienistä asioista isoja ongelmia

Veneessä, ainakin vanhassa sellaisessa, näyttää olevan koko ajan jotain pientä remonttitarvetta. Yleensä remontit vaikuttavat alun perin kohtuu pienitöisiltä. Jotenkin aina vain tuppaa käymään niin, että ongelmia tulee vastaan yksinkertaisimmissakin jutuissa.

Olemme saaneet katsastajalta jo pari kertaa huomautuksen, että polttoaineletkumme on huonolaatuista puutarhaletkua, joka pitäisi vaihtaa asap polttoaineelle tarkoitettuun letkuun. Päätimme siis vaihtaa letkun tänä keväänä. Yhden letkun vaihtamisen kuvittelisi olevan yksinkertainen asia, mutta eipä ollut.

Vanha letku irroitettiin. Letkun kumi oli jo täysin kivikova, joten uusi letku on jo korkea aika vaihtaa. Letkun pituutta ja halkaisijaa mitattessa ilmeni sitten tämän projektin ongelmakohta. Letkun halkaisija oli toisesta päästä 42 milliä ja toisesta 35 milliä. Kuinka tämä on mahdollista? Emme tiedä. 

Olemme nyt useita päiviä yrittäneet keksiä ratkaisua asiaan. Liikkeitä on kierretty vene- ja autoliikkeitä sekä rautakauppoja myöten ja vinkkejä kyselty. Kaikissa olemme saaneet saman vastauksen, Etolasta voisi löytyä. Ei muuten löydy, kävimme siellä ensimmäisenä. 

Edelleen olemme ilman Diesel-letkua, eikä vanhaakaan voi takaisin asentaa. Jos jollain on ratkaisuehdotuksia asiaan, otamme ilolla vinkkejä vastaan. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s