Laiskottelua

Tuli lintsailtua koko viikonloppu venehommista, tai minä lintsailin. Mies piti perjantain ja lauantain välisen yön vahtia venekerholla. Eivät edes sorsat häiriköineet.

Lauantaina mies lepäili edellisyön jännityksestä toipuen ja minä muuten vaan. Kävimme pyöräretkellä tutustumassa Hernesaaren uuteen Café Birgittaan. Vaikutti oikein viehkeältä paikalta ja tarjoilu pelasi. Viileämmillä keleillä kulku terassille oli hankalaa, koska suoraa yhteyttä tiskiltä terassille ei ollut, vaan joutuu kiertämään talon. Lisäksi jäimme kaipaamaan pyörätelineitä. Matkalla tapasimme perhevapaalla olevan työkaverimme vauvansa kanssa. Oli kiva vaihtaa kuulumisia:)

Sunnuntaina yritimme leikkiä epäonnistuneesti city shoppailijaa. Mikä ihmeen helluntai?!?  Kansasta 95 prosenttia (minä mukaan lukien) ei tiedä miksi ko. pyhää vietetään, kuitenkin melkein kaikki kaupat ovat suljettuina. Eikö tätä kauppojen aukioloaika pelleilyä saada loppumaan? Joulun ymmärrän, mutta helluntai! Kunnon erikoispyhäkorvaukset kauppojen myyjille ja muulle henkilökunnalle, jotta aukiolot saadaan vapautettua. 

Kävimme Fredrikintorilla antiikkimarkkinoilla. Löytöjä emme tehneet, mutta paikalla oli muutama mielenkiintoinen koju. Lounaalla poikkesimme Santa Fe:ssä, jossa ruoka oli paikan vakiotasoa. Jälkkäri jäätelöt nautimme Hietalahden torilla. Jäätelöitä syödessä taivaalta ryöpsähti kunnon kesäsade, joka loppui yhtä nopeasti kuin alkoi. Muutama raekin satoi.

Mukava sunnuntaipäivä:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s