Tirppoja ja tömähdyksiä Kaparenissa

Elokuun kelit ovat olleet upeat! Lauantai aamuisin on ollut kova hinku merelle. Viime viikonloppuna ajelimme Stora Herröhön. Emme ole paikassa käyneet alkukesän seikkailuiden jäljiltä. Laituri oli täynnä, joten uusi suunnitelma piti kehitellä vauhdissa. Läheisellä Kaparenin luodolla oli tilaa, joten ei muuta kuin parkkiin.

Ranta oli täynnä veneilijöitä auringonpalvonnassa. Ihailimme joutsenia ja mastossamme viihtynyttä pikkulintuparvea. Pitäisi hommata lintukirja veneeseen, jotta bongailu onnistuisi. Tunnistaako joku lukijoistani kuvassa olevan tirpan?


Ilta oli kaunis. Istuimme myöhään nautiskellen kuutamosta ja tähtitaivaasta. Rauhaisaa iltaa tahditti säännöllisin väliajoin haulikon tömähdykset, sorsajahti oli alkanut. Vietimme kiireettömän viikonlopun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s