Jäiden lähtöä odotellessa

Veneilykausi lähestyy kovaa vauhtia, mutta vielä ei olla päästy veneen tuunaukseen. Mies oli eilen avannut kauden pyörähtämällä parissa alana liikkeessä. Miehen mukaan sisäänpääsymaksu veneliikkeeseen on 100 euroa, ei ollut hinnat laskeneet. 


Ensimmäisenä projektina on odottamassa pohjan maalaus. Toivottavasti pääsiäiseksi lämpiää, jotta saadaan projekti hoidettua ajoissa. Baloo lasketaan vesille 23.4. Tämä tosin ei ole aivan oma valinta, vaan venekerho määrittää ajankohdan. Master-veneilijät haluavat veneet vapuksi vesille. Meille riittää laskun yhteydessä pieni koeajo. Odotellaan suosiolla lämpimimpiä kelejä.


Sataman talven mysteeri on keskeltä parkkiriviä kadonnut vene. Kyse on kookkaasta purkkarista. Venerivistö sijaitsee kapealla laiturilla, johon ei mahdu ajamaan kun veneet ovat parkissa. Laiturin toisella puolella on tilaa, mutta välissä on aita. Ilmeisesti vene on nostettu aidan yli. Karttunen on saanut laittaa parastaan kikkailemalla veneen kyytiin. Voi kun olisi päässyt näkemään! Moottoriveneklubilaiset sovitaanko, että operaatioista tiedotetaan uteliaille kanssaveneilijöille Facessa.


Baloon talvehtimen on sujunut ongelmitta. Pressut ovat pysyneet paikallaan eikä edes naruja ole tarvinnut kiristellä. Miehellä oli talvella joku akku hommeli hoidettavana veneessä. Sataman peilijää hankaloitti asiaa. Ei ollut sopivaa työkalua jään rikkomiseksi matkassa, niin mies ei voinut (=en antanut) kiivetä ylös veneeseen. Tikapuut olisivat varmasti lähteneet alta.  Päädyimme Blue Peteriin kevään ensimmäisille terassikaakaoille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s