Nappisuorituksia

Jos kuulet jonkun väittävän, ettei veneily käy kuntoilusta, hän ei taatusti ole harrastanut lajia kokonaisvaltaisesti.

Toissapäivänä avattiin vene paketista talven jäljiltä. Aurinko paistoi, mutta lämmintä oli vain pari astetta.  Takin riisuin viiden minuutin huhkinnan jälkeen. 10 x 12 metrisen pressun paketointi ei ole aivan kevyt urakka. Jostain syystä pressu meni tänä vuonna helpommin pakettiin, kuin aiemmin. Normaalisti olemme joutuneet sataman varaston oven pakottamaan lukkoon, kun pressu on pursunnut yli. Tänä vuonna pressu sujahti nätisti paikalleen ja komeroon sopisi muutakin rompetta. Hämmästyttävää.

Mies oli jo pari päivää aikaisemmin hommissa. Muutamia pikku projekteja, muun muassa impellerin vaihto, joissa yleensä aina on jotain hankaluutta tullut. Jostain syystä nämäkin projektit menivät täydellisen yksinkertaisesti kohdilleen.

Tänään mies kävi vielä irroittamassa vanhan lokin propellia. Vuoden 1975 mutterit aukesivat nätisti ilman rälläkkää., vähän vain rapsutettiin maalikerrosta pois päältä. 

Joko taitomme ovat vuosien saatossa kehittyneet tai sitten vain on ollut hyvä säkä. Ensimmäiseen vaihtoehtoon en ihan vielä uskalla luottaa.

Ps. En muuten päässyt kokeilemaan impellerin vaihtoa käytännössä:)

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s