Nuorten veneilykoulu

Venekerhomme Suomen Moottoriveneklubi on koko perheen venekerho. 

Klubillamme toimii lasten ja nuorten veneilykoulu. ”Osaava juniori on oiva apu perheen venematkoilla ja osaavan miehistön myötä veneily muuttuu entistä enemmän koko perheen yhteiseksi harrastukseksi. Ne lapset ja nuoret, joiden perheessä ei ole omaa venettä, pääsevät veneilykoululaisina merelle ja tutustuaan monipuolisesti veneilyn maailmaan.” Veneilykoulussa lapset oppivat veneilyn kannalta tärkeitä taitoja, kuten Lukemaan karttaa ja kompassia, tunnistamaan merimerkkejä, ajamaan kumiveneellä ja rantautumaan laituriin, tekemään solmuja, väistämään muita aluksia, pyytämään apua hätätilanteessa, ensiapu- ja vesipelastustaitoja sekä liikkumaan luonnossa. Nuorten veneilykoulu on osa Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n menestysseura hanketta. 

Jos itsellä olisi lapsena ollut mahdollisuus osallistua veneilykouluun, olisin varmasti ollut mukana. Olinhan mukana kaikesssa muussakin kerhotoiminnassa. Veneilykoulu on toiminut  pari vuotta ja saavuttanut suuren suosion. Ensi kesälle on jäljellä vielä muutamia yksittäisiä paikkoja.

Moottoriveneklubi esittelee toimintaa ja erityisesti veneilykoulutusta koko perheen yleisötapahtumassa tiistaina 23.5 kello 17:00 alkaen Pajalahdessa Lauttasaaressa. Tapahtumassa voit kokeilla kumineveellä ajoa ja purjehdusta sekä opettella tekemään solmuja. Paikalla myös venepoliisi ja Meripelastusseura. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervemenoa käymään.

Ps. Veneellisille perheille tiedoksi, että SMK:lta löytyy vapaita venepaikkoja Helsingissä.

Veneilykoulun ständi venemessuilla

Lähde: Suomen Moottoriveneklubi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s