Merille tekisi mieli

Kävin lyhyellä matkalla Alicantessa. Satamassa ihailin veneitä ja haaveilin jo kovasti merille pääsystä. 

 Mukavuusveneilijä ei näillä keleillä vielä liiku mihinkään. Michelin-ukoksi pukeutuneena veneily ei vain ole minun juttuni.  Joku raja on oltava kömpelyydellä. Voisi olla aika haastavaa täydessä sotisovassa muun muassa rantautua. 

Miehen harmiksi en kirmaile kannella bikineissäkään. Olen kylmäverinen ja mittarin laskiessa alle 25 celsiuksen menen kananlihalle. Baloon siirtäminen Välimerelle olisi varmasti kannaltani paras ratkaisu. Haaveiluksi taitaa jäädä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s