Hyvää juhannusta!

Tämä kevät on ollut aivan ennätyksellisen kiireinen töiden puolesta. Jokainen viikonloppu on ollut kiinni joko miehen tai omissa töissä tai sukujuhlissa. Alkuviikosta ehdin viimein siivoilemaan Baloon sisätilat loppuun. Juuri ennen katsastajan saapumista saatiin samalla iso purje paikalleen. Katsastettiin Baloo viimein kakkosluokkaan. Projektina ollut Baloon hankinnasta asti, mutta jotenkin vaan jäänyt.

Koko kevään on venholla rampannut erilaista äijää korjailemassa ja tarkistelemassa milloin mitäkin. Viimeisimpänä koeponnistettiin Baloon kaasuliesi. Läpi meni tarkistus. Olen aina ollut hieman arka kaasun käyttäjä, joten olin erittäin helpottunut tarkistuksen lopputuloksiin.  Joku lukija saattaa muistaa viime kesältä seikkailumme Kasnäsin ”aallokoissa”. No nyt ollaan sitten arvioitettu vahingot puusepällä. Koko styyrpuurin puoleinen tiikkilista on irti. Hinta-arvio useampi tonni. Toivottavasti vakuutusyhtiön päätös on myönteinen.  

Paljon on kesken, uusimpana vikana webasto lopetti toimintansa. Juhannuskelit ovat sen verran viileät, että juhannusyö menee kaupungissa.  Juhannuspäivänä viimeistään vesille, edes pienelle kaupunki sightseenille.  Juhannuksen jälkeen saamme toivottavasti kyytiin myös veljenpoikani pikkukippariksi. Tarkoitus olisi suunnata leijonia katsastamaan Korkeasaareen.

Hyvää juhannusta lukijoilleni!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s