Kasnäsissa tapaamme jälleen

Jostain syystä joka reissullamme lännen suuntaan poikkeamme Kasnäsissa. Tällä kertaa houkuttimena toimi paikan kylpylä. Matka Hangonkylästä Kasnäsiin sujui rapsakasti 14 metriä sekunnissa tuulissa, puuskissa jopa 17 m/s. Olimme valinneet sisäreitin Hangonselän ylitykseen, siitä huolimatta matka oli aika moista keikutusta. Tietenkin vastatuuli, joten ei niistä purjeistakaan ollut apua. Ihailin syvästi kipparin sitkeyttä ruorissa. Vettä tuli sekä merestä että taivaalta ja kaupan päälliseksi kylmä sivutuul, silti kippari istui seitsemän tuntia ruorissa. Minä paikkasin ainoastaan parikymmentä minuutin huoltotauon ajan. Minä sain nautiskella matkan kuivana, mutta oman osuuteni vedestä sain rantautuessa. Satoi vaakasuoraan, joten olin minäkin sitten loppujen lopuksi läpimärkä. Tai no olivathan rintsikat sentään säilyneet kuivana. Legin jälkeen Kasnäsin poreallas kuulosti erinomaiselta idealta. Porealtaasta nautimmekin täysin siemauksin.

Kasnäs oli tietenkin aivan tupaten täynnä. Kaikki järkevät veneilijät olivat jääneet aamulla satamaan odottelemaan kelien paranemista. Ainoa vapaapaikka löytyi aallonmurtajan väärältä puolelta. Lopputuloksena oli yksi meren syvyyksiin kadonnut ja yksi irronnut köyden ohjain. Veneen kiinnitys styyran puolelta on jatkossa astetta vaikeampaa. Mitähän vakuutusyhtiö tähän sanoo?


Aamulla yritin ilahduttaa itseäni shoppailemalla. Kasnäsissa on ollut aikaisempina vuosina mukava kesätori. Nyt tori oli supistunut kala- ja rihkamakauppaan sekä yhteen käsityöläispuotiin. Olin todella pettynyt tarjontaan. Ihana valopilkku oli Käsityöläispuodista (Kasnäs Hantverksbod) löytyneet ikasyrin ihastuttavat tuotteet, muun muassa kuvassa olevat prinsessa pipot. Kukaan aito rinsessa ei pysty ohittamaan näitä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kasnäsissa tapaamme jälleen

  1. Päivitysilmoitus: Hyvää juhannusta! – Maakrapu seilaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s