Nauvo – Nagu

Kasnäsista suuntasimme kohti Nauvoa. Nauvo valikoitui kohteeksi ainoastaan sillä perusteella, että se sijaitsi sopivasti reitillämme kohti Kustavia. Meillä ei siis ollut minkäänlaisia odotuksia kohteen suhteen.


Alkuvaikutelma Nauvosta oli loistava. Nuori mies ajoi ribillä vastaan ja opasti meidän sopivalle aisapaikalle parkkiin. Auttoi vielä kohteliaasti köysienkin kanssa. Satama muodollisuuksista selviydyttämme saimme heti paikallisilta kauppiailta ravintola suosituksia. Päädyimme suositusten perusteella Ravintola Biffiin, joka oli noin 500 metriä vierasvenesatamasta. Biffi ei missään nimessä vetänyt vertoja vierasvenesataman söpöily ravintoloille. Ruoka oli kuitenkin hyvää ja sitä oli riittävästi. Maisemat terassilta olivat kauniit. Samalla tuli katsastettua kylä sataman ulkopuolelta. 


Ruokailun jälkeen ostimme satamasta jätskit jälkkäriksi. Minä jatkoin iltaa shoppailemalla rannan butiikeissa. Kippari vetäytyi veneelle nautiskelemaan whiskylasillisesta. Löysin ihanat toffelit venekäyttöön. Miehen kommentti oli kannustavasti, että ”noi on niin mummot”. Lukijat arvioikoon asian itse.


Ilta oli kaunis. Nautiskelimme illasta pitkään kannella juomien kera. Sain itse pienen punaviinikriisin aikaiseksi, josta seurasi vielä iltamyöhän pyykkitupa vuoro. Nauvosta jäi miellyttävät muistot ja varmasti palaamme tähän kesäkaupunkiiin tulevaisuudessakin. Alkuvaikutelma kesti loppuun asti positiivisena.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s