Lootholma Kustavi

Nauvosta suuntasimme Kustavin Lootholmaan. Lootholma sjaitsi todella kauniissa suojaisessa lahdessa. Paikka oli illalla rauhallinen. Lauantai-iltana oli tanssit ravintolassa, mutta veneisiin ei tanssimusiikki kuulunut ollenkaan. Sen sijaan lauantaina päiväveneilijöitä pörräsi satamassa paljon. Isoja porukoita tuli pienehköillä veneillä syömään ravintolaan. Ruoka ravintolassa oli ihan hyvää, mies tykkäsi erityisesti paikan ribsikastikkeesta.

Ilta oli todella kaunis, joten jätimme tanssit välissä ja nautiskelimme illasta veneen kannella. Kuvia tuli räpsittyä auringonlaskusta. Baloo varsinkin pääsi malliksi.

Lootholma on varsin suuri alue. Kauneinta saaristoa ihailtiin mukavilla maisemareitteillä. Sataman palvelut olivat kiitettävät sekä pilssin että septin tyhjennys löytyi ja dieseliäkin sai tankattua. Laitureilla olivat sähköt ja vedet. Aamu- ja iltasauna sekä pyykkäys kuuluivat satamamaksuun. Positiiviset plussat astianpesukoneesta. 

Jos veneessä nukkuminen kyllästyttää Lootholmasta voi vuokrata mökin tai jurtan. Jurttamajoitusta on Iltasanomien jutussa kehuttu romanttiseksi. Itseltä jäi tällä kertaa testaamatta.

Silmiin pistävää Lootholmassa olivat laminoidut kyltit. Kylttejä oli aivan joka asiasta aivan joka paikassa. Kylttien määrä alkoi jo naurattamaan. Laminointikone kannattaisi hetkeksi piilottaa lukkojen taakse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s