Kylmäpihlajan majakka

Kylmäpihlajan majakkasaari oli upea paikka. Luonto oli kuvan kaunista! Jos joku joskus eksyy näin pohjoisille reiteille, kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa paikka. Satamassa 0li hyvin tilaa heinäkuussakin. Päiväveneilijöitä oli paljon, joten illansuussa alkaa löytymään paremmin paikkoja.


Kävimme syömässä majakan ravintolassa. Olimme pettyneitä ravintolan ruokaan. Ravintola yritti perusannoksiin hakea erikoisuutta kikkailemalla annosten lisukkeilla. Pieleenhän yritys meni. Suomalainen ruoka perumuotoisena on aivan hyvää, liika erikoisuuden tavoittelu kostautuu yleensä aina, niin nytkin. Kävimme täyttämässä vatsamme, aterian jälkeen, saaren grillipaikkaa hyväksi käyttäen.


Auringonlasku oli Suomen kesän parhaita. Majakan tornista nähtynä varmasti vielä komeampi. En jaksanut toistamiseen kiivetä torniin, joten tyydyin kuvaamaan maantasolta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s