Sightseeing Helsingissä

Saimme viikonlopuksi veljeni ja hänen avovaimonsa kylään. Yanling on kotoisin Kiinasta. Vuorossa oli sightseeing veneilyä ympäri Helsinkiä. 


Aloitimme perinteisellä Kaivarin läpiajolla. Poikkesimme myös Etelärannassa ja Kauppatorilla. Hieman harmitti, ettei Kaivarissa ollut matonpesijöitä. Ei laiturien tarkoitus tainnut aueta uusimmalla perheenjäsenellemme.  Emme ole aikaisemmin pyörähtäneet veneellä keskustassa. Mereltä käsin kaupunki näyttää erilaiselta, rauhallisemmalta. 


Suomenlinnassa meillä kävi säkä ja saimme veneen parkkiin. Nuoripari kirmaili katsastamaan saarta ja metsästämään pokeja. Me nautiskelimme kauniista päivästä veneen kannella. Lounasta nautittiin Ravintola Valimossa. Hyvää oli.

Kiitokset Yanling ja Osku mukavasta viikonlopusta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s