Airisto Strand (Stormalo)

Tarkoituksemme oli Tall Ships Racesin jälkeen rantautua Seiliin. Paikka oli aivan tupaten täynnä. Nopea uudelleen reititys ja kohti Airisto Strandia. Satamaoppaat tuntevat paikan saaren mukaan nimellä Stormalo).

Pikaisen rantautumisen jälkeen siirryimme ravintolaan syömään. Ravintola oli menossa kiinni. Ehdimme tilaamaan ateriat. Tarjoilija tyttö heti kärkeen varoitteli meitä tunnin jonosta. Emme antaneet asian häiritä. Nälkä oli kova. Ruokaa odotellessa luimme somesta huonoja arvioita paikan ruuasta ja ravintolan odotusajoista. Odotuksemme eivät kohonneet. Ateriamme tuli

kahdessakymmenessä minuutissa (alkupalat kymmenessä minuutissa). Neljänkymmenen minuutin päästä olimme syöneet aivan erinomaisen aterian. Minulle burgeri ja miehelle lankkupihvi. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä.

Ruokailun jälkeen saunaan. Saunat olivat siistit ja saunoissa oli mukavat terassit. Istuskelimme naisten kanssa iltaa hetken. Esittäytyminen jäi. Jos Dehler veneilijä tunnistaa itsensä, niin hyviä tuulia matkallenne! Ehdottomasti mukavin naisten saunaporukka tällä reissulla.

Ilta perinteisesti viinilasillisilla.

Aamulla nukuimme pitkään. Molemmat poikkesivat aamusaunassa. Ihanaa kun aamusaunaan ei tarvitse kukkua kukonlaulun aikaan. Mies intoutui turisemaan saunanlauteilla pidempäänkin.

Mukava kokemus. Tänne tulemme toistekin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s