Hyvää alkanutta vuotta!

Aloittaessani blogini kolmisen vuotta sitten ajattelin lukijoikseni äiteetä ja anoppia. Blogini oli hyvä tapa raportoida pariskuntamme tekemisistä lähipiirille. Pysyvät tyytyväisempinä.

Viime vuonna sivuillani kävi yhteensä 5348 kävijää, uskomatonta! Vaikka äitee ja anoppi olisivat vakituisesti sivuillani, niin tuskin hekään yhdessä ovat tuota lukua pystyneet saavuttamaan. Kiitos kuuluu siis teille kaikille aktiivisille lukijoilleni!

Kirjoittaminen ei ole minulle luonnollinen itseilmaisun keino. Olen kärsinyt pahasta puhe- ja lukihäiriöstä. Lähinnä kirjoittaminen on ollut pakkopulla koulussa. Blogin aloittaminen oli minulle hyppy tuntemattomaan ja omien raja-aitojen murtamista. On ollut mukava saada palautettanne blogistani. Onneksi myönteistä sellaista:)

Veneilyä jatkamme miehemme kanssa tulevallekin kaudella. Maakravun seikkailut siis jatkuvat. Miehen kanssa taidot ovat muutaman vuoden harjoituksella kasvaneet. Tässä lajissa ei yllätykset silti tunnu loppuvan.

Hyvää Uutta Vuotta!

Maakrapu

Ps. Viime vuoden suosituin postaukseni oli kokemukseni Diesel-moottorin huoltokurssilta. Mitäköhän tämä kuvaa?

Yksi kommentti artikkeliin ”Hyvää alkanutta vuotta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s