Kesän viimeiset veneilyt

Veneilykausi jäi tänä vuonna lyhkäiseksi huonojen kelien ja työkiireiden vuoksi. Viimeinen viikonloppureissu tehtiin Kotiluotoon. Kotiluoto on lyhykäisen ja suojaisen merimatkan päässä kotisatamastamme. Paikka soveltuu erinomaisesti vain rentoutumiseen tarkoitettuun veneilyyn.

Kesän aikana Helsingin Navigaatioseura oli remontoinut Kotiluodon laiturin sekä asentanut uudet poijut. Mukavia uudistuksia, erityisesti laiturin laajennus tuli tarpeeseen.

Hyvin tavallinen sateinen syysviikonloppu. Istuskelin pressun suojassa punaviinilasillisen ja kirjan kera. Saunassa jaksettiin käydä. Kotiluodon sauna on viehkeä kalliokolo, joka valaistaan kynttilöillä. Saunassa on pehmeät löylyt ja pulahtamaan mereen pääsee suoraan ovelta.

Seuraavana aamuna nukuttiin pitkään ja puksuteltiin kotiin. Kausi oli ohi. Talviveneilyä odotellessa.

2 kommenttia artikkeliin ”Kesän viimeiset veneilyt

  1. Kokeilin veneilyä tänä kesänä ensimmäistä kertaa. Tuttavani ottivat minut mukaan muutamalle viikonloppureissulle ja innostuin oppimaan kaikesta veneilyyn liittyvästä. Kesän aikana tuli tutuksi niin reimarit, kardinaalimerkit kuin muutkin merenkäyntiin liittyvät termit. Täytyy katsoa uskaltaudunkohan talviveneilylle heidän kanssaan vai jääkö seuraava kerta ensi kesään.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s