Uusi tuttavuus Inkoo

Reissun ensimmäinen yllätys koettiin Inkoossa. Viehkeä satama, hyvillä palveluilla. Emme olleet ennen poikenneet.

Meillä molemmilla oli mielikuva. Inkoon satama on asfalttikenttä vanhalla satamarakennuksella. Kylältä ei löydy mitään. Mielikuvamme ei perustunut mihinkään järjelliseen seikkaan. Emmekä olisi voineet olla enemmän väärässä.

Satama on pienessä kanaalissa, jonka varrella on tarvittavat palvelut. Bensa-asema, septin tyhjennys ja puhdas vesi. Satamasta löytyy myös S-market.

Vierasvenesatama on maalaiturin molemmin puolin. Laiturilla on satamakonttori ja pari baaria. Sähköt löytyvät jokaisen venepaikan vierestä.

Sataman välittömästä läheisyydestä löytyy useampi ravintola, kirjasto ja kauppakeskus Strand. Strandissa on muun muassa Alko ja kampaamo. Newportista löysin kokoja hieman pyöreämmällekin vartalolle. PelleP:ltä raitapaidan. Miehen mukaan aivan samanlainen kuin muutkin raitapaitani, ei muuten ole. Holebrookilta tunikamekon ja Part Two:lta villapaidan.

Päivällisen nautimme Ravintola Deltassa satamassa. Ruoka oli tavanomaista satamaruokaa. Snichel löytyi listalta.

Iltadrinksut tarjoili The Pier Bar and Terrace. Baari oli miellyttävä kokemus. Drinksuihin oli panostettu, atmosfääri oli mukava ja musa sopivalla volyymilla mahdollistaen keskustelun.

Inkoo, suosittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s