Lady golfia

Ystävättärilläni Lealla ja Oililla on tapana joka kesä tehdä golf tournee jonnekin päin Suomea. Olen ollut mukana aikoinaan. Muutaman vuoden tauon jälkeen leidit saivat houkuteltua minut mukaan.

VR:n kyydillä Savonlinnaan. Ystävät olivat asemalla vastassa. Kävelimme kesähotelli Tottiin. Majottauduin. Katsastimme Olavinlinna etäältä. Iltadrinksut terassilla ja nukkumaan.

Aamulla kohti Kerimäkeä ja Kerigolfia. Olimme ilmoittautuneet mukaan Kerigolfin Kerttu -kisaan. Odotin tapahtumaa kauhunsekaisin tuntein. En ollut pelannut kahteen vuoteen. Viime kesänä golf jäi jalkapaketin takia. Heti kylmiltään kisaan.

Aluksi eksyimme vanhalle klubitalolle. Pahoitteluni perheelle, jonka aamua häiritsin. Pienen etsimisen jälkeen oikea paikka löytyi. Nopeiden alkuvalmisteluiden jälkeen tiiauspaikalle, josta löysin kisakaverini Katjan ja Sinikan.

KeriGolfin kenttä oli hyvässä kunnossa. Kenttä on monipuolinen ja moniulotteinen. Olemme kerran aikaisemminkin pelanneet kentällä ja positiiviset muistikuvamme kentästä vahvistuivat entisestään.

Oma pelaamattomuuteni näkyi. Parin väylän jälkeen peli sentään alkoi jotenkuten sujumaan. Valitettavasti rankkasade vei mehuja pelaajista. Sitkeästi Katjan kannustama jatkoimme eteenpäin. Tulokset…no selvisin sentään maaliin asti. Muut Keimolan ladyt pelasivat paremmin. Erityiskiitos Sinikalle kyydistä klubitalolle.

Kerigolfilla on hyvät fasiliteetit. Kierroksen jälkeen lämmin sauna oli helpotus. Kerholla olit kisaajille tarjolla keittolounas. Kiitos KeriGolfin väelle mukavasta päivästä. Sää ei suosinut, mutta kivaa oli.

Kerimäeltä jatkoimme matkaa Imatralle. Imatralla olimme varanneet majoituksen Hotelli Rennosta. Mukavan viihtyisä pikkuhotelli. Sopii automatkailijalle. Palveluita ei aivan vieressä ole.

Huoneeni oli onneksi alakerrassa. En olisi yläkertaan asti kyennyt kiipeämään. Pelikamppeet kuivumaan.

Iltareippailut (minulle olisi riittänyt hotellin peti) tehtiin Ravintola Nuottaan syömään. Ravintola sijaitsi Imatran satamassa. Kiva paikka ja maukasta ruokaa. Myös kasvis ja gluteiinittomat vaihtoehdot löytyivät listalta. Harmi ettemme saaneet maistaa paikan blinejä.

Aamulla Golf Saimaalle. Kenttä oli tasaisempi maastoltaan, mikä sopi minulle hyvin. Hankalaksi kentän tekivät heinikot, johon pallot hukkuivat. Mäkäräiset kiusasivat. Kierros alkoi kohtuullisesti. Edellinen päivä painoi ja jaksaminen oli kovilla. Lopullisen niitin iski takaysillä siirtymäreitillä oleva hervoton mäki. Kenttämestarille terveisiä, tuollaisia siirtymiä ei pitäisi edes suunnitella saati toteuttaa. Loppukierroksen otin maisemakävelynä.

Kierroksen jälkeen kotia kohti. Taavetissa pysähdyttiin syömään. Kierros skoolattiin päättyneeksi Sörkän Ruusussa, josta mies tuli hakemaan riutuneen vaimon kotiin. Pari päivää meni toipuessa.

Kiitos Lea ja Oili mukavasta reissusta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s