Sommaröstrand

Sommaröstrand on meille vanha tuttavuus. Satama sijaitsee luonnon kauniissa kanaalissa. Valitettavasti sataman palvelut olivat heikentyneet. Tuli mieleen, ettei koronan varjolla jaksettu edes yrittää.

Sataman bistro oli sulkenut kokonaan sisätilansa. Ennestäänkin ahtaat tilat aiheuttivat sen, että ihmiset törmäilevät toisiinsa. Saunaa ei ollut mahdollista edes vuokrata. Onneksi bistron vohvelit olivat edelleen erinomaiset.

Ravintola 5Knivar tarjoili perinteistä saaristoruokaa. Snichel löytyy ruokalistalta. Ei uutta eikä yllättävää. Miellyttävä palvelu.

Sataman kaupasta saimme maukkaat mansikat mukaan matkaan. Auringonlasku oli upea.

2 kommenttia artikkeliin ”Sommaröstrand

  1. Kiki

    Valitettavasti mekin huomasimme harmiksemme sataman laadun heikentyneen. Saavuttuamme ei näkynyt ketään tervehtimässä (sää oli kyllä hiukan tuulinen, kukapa sitä silloin laiturilla viihtyisi) mutta kyllä eräässä veneessä meitä katseltiin vaan ei tultu juttelemaan. Yhteisöllisyys puuttui.
    Edelleen ravintolan laatu on hyvä ja menu varma mutta koska saunaan ei tänä vuonna päästy, oli käynti aika laiha. Nykyään uiminenkin on kielletty laiturialueella.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s