Örö

Sommaröstrandista jatkoimme suoraan Öröhön. Tavallisesti olisimme pysähtyneet Hangossa. Regatta viikonlopun takia emme Hankoon edes yrittäneet sopia.

Örö on minun mieleinen satama. Satamassa ovat nuoret vastaanottamassa ja ohjaamassa paikalle. Palvelut ovat lähellä satamaa, mutta saarelta löytyy muutakin tutkittavaa. Olimme varanneet laituripaikan ja saunavuoron etukäteen. Örön yksityinen saunavuoro on Saaristomeren kalleimmasta päästä, mutta kelin ollessa hautovan helteinen halusimme päästä saunasta uimaan. Yleiset saunavuorot ovat varusmies saunalla saaren keskellä. Vuoro oli koronan takia vain 50 minuutin mittainen. Aikataulu piti, mutta valitettavasti meidänkin vuorolla oli kutsumaton vieras. No mieheni heitti vieraan kohteliaasti ulos.

Örössä nautimme päivällisen sataman bistrossa. Ruoka oli maittavaa. Mies otti perinteisen fish and chips -annoksen minulla oli kanakori. Olin hieman annos kateellinen miehelle.

Aamusella nautimme aamukahvit bistrossa. Varsinainen aamiainen olisi tarjolla saaren ravintolassa. Meille kello 10 on kuitenkin liian aikaista. Bistroon olisikin hyvä varata laajempi valikoima sämpylöitä ja mehua. Uskoisin käyvän kaupaksi.

Aamiaisen jälkeen otimme skuutit alle ja lähdimme tutkimaan saarta. Teimme pienen ajelun maisemista nauttien. Upea saari.

2 kommenttia artikkeliin ”Örö

  1. Eugene

    Оh… I really love such travel. Maybe I will visit these places myself. What are our years? Come and visit us on our website. I will gladly give you a good discount for your choice. Register and write to our e-mail a short text – ”discount to friends”. You will like it, I am sure. Online shop of boat equipment with worldwide shipping

    Tykkää

Jätä kommentti