Veneen ensi varusteluita

Kaksi viikkoa veneen ostosta on mennyt kuin siivillä. Olen miettinyt veneen sisustusta ja välttämättömimpiä hankintoja ensimmäiselle reissulle. Mieheni on keskittynyt turvavälineisiin, teknisiin laitteisiin sekä tarvittaviin työkaluihin ja varaosiin… tylsää. 

Ensimmäisen hankinnan veneeseemme tein jo ennen kuin meillä oli tietoakaan veneestä. Ihastuin Tall Ships Racen OHOY! mukeihin. Mukit olivat ajattomat tyyliltään ja ne oli ”pakko saada”. Onneksi ostamamme vene sopi sisustukseltaan mukeihin. 

Veneenhaun lähestyessä rupesin miettimään enemmän käytännöllisiä hankintoja. Matkustimme junalla Turkuun, joten tavaran määrässä oli oltava tarkkana. Mieheni pakkasi putkikassin ja rinkan täyteen tavaraa. Minulla oli kotoa lähtiessä putkikassi ja reppu. Petivaatteet hoidimme retkilakanoilla ja -tyynyillä. Yhden kattilan ja pienen paistinpannun pakkasin mukaan. Astioina toimivat muoviset lautaset ja mukit.

Turkuun asti homma pysyikin hyvin hallinnassa, mutta sitten poikkesin Ocean Spirit -liikkeessä, jossa on aivan ihania venevarusteita. Sen verran mukavuuden haluinen olin, että ostin mukaan pari tyynyä sitloodaan pehmusteeksi sekä viltin lämmikkeeksi.

Lopuksi kävin vielä Alkossa ostamassa miehelleni yllätykseksi whisky-pullon kapteenin kaapin täytteeksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s