Veneen päivitystä

Mies on viettänyt useita iltoja veneellä kunnostaen ja päivittäen venettä. Kelit ovat suosineet ja saimme kuorittua Baloon talvikamppeista jo huhtikuun toisena viikonloppuna.

Erityistä tuskaa on aiheuttanut pöntön läpivientiventtilin aukaisu. Pönttö on alkuperäisiä varusteita ja ilmeisesti ei ko. venttiiliä ole ihan lähiaikoina avattu. Mies on lämmittänyt, liuottanut ruosteen irrotusaineella ja hakannut puutapin avulla, mutta venttiili pysyi kiinni. Loppujen lopuksi mieheni jo luovutettua ja päätettyä, että viimeinen yritys, niin venttiili luovutti.

Muita pikkuprojekteja ovat olleet öljyjen ja öljynsuodattimen sekä vesipumpun siipipyörän vaihto. Ideana oli uusia myös anodi, mutta mistään ei ole löytynyt uutta sopivaa tilalle. Vanhan veneen ongelmia näyttää olevan sopivien varaosien löytäminen. Myös lamppujen vaihto aiheutti etsintäprojektin useampaan lähiseuden veneliikkeeseen.

Paikkailimme myös veneen pohjan myrkkymaalauksia.

Isompana projektina keväällä olisi lämminvesijärjestelmän, kansisuihkun ja tv:n asentaminen. Näistä myöhemmin lisää.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s