Kesäkausi käyntiin pikkuongelmilla

Perjantaina starttasimme kohti Pirttisaarta suoraan töistä. Matkalla moottori hieman körähteli ja tämä aiheutti sydämmen tykytyksiä. Matkan edetessä vaiva kuitekin katosi, joten todennäköisesti talven jäljiltä oli vain karstaa Diesel-moottorissa.

Lauantaina ongelmien sumaa jatkoi vesipumpun vuotaminen. Vuodon paikattuamme seuraava eteen tullut ongelma oli webaston virransaanti.  Ilmeisesti akut eivät tuottaneet tarpeeksi virtaa. Kelikin oli vielä keväisen kolea, joten yö menikin hyvin vällyjen alla lämmitellessä (onneksi olin ostanut ne perjantain kauppareissulla ennen lähtöä). Koleimmillaan veneen sisälämpötila oli raikas 14 astetta.

Pirttisaaressa nautimme luonnosta ja mies hieman kalastikin. Epäonni jatkuin saalistuksessa… ei tullut fisuja ja siimat olivat sotkussa. Kaikesta huolimatta nautimme kaksi päivää kauniista Pirttisaaresta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s