TV:n asennus

Olimme alkukeväällä miettineet, että olisi kiva asentaa veneeseen tv ja nettiyhteys. Muiden tärkeämpien projektien lomassa nämä kuitenkin jäivät. Kun maston nosto lähestyi, mies innostui uudelleen tv-antennin läpiviennistä mastoon. Ihmettelin tätä yht’äkkistä intoa. Itse koin netin paljon tärkeämmäksi lisävarusteeksi veneeseen. 

Tv-anntenni vedettiin kiireellä läpi mastosta ja yhden päivän homma sekin oli. Onneksi mastossa oli yksi vanha antenni, jonka poistimme samalla. Vanhaa antennia poistettaessa saimme sen avulla samalla vedettyä vaijerin maston läpi. Vaijerin avulla saimme sitten antennin läpivedon onnistumaan. 

Tv:n asentaminen jäi kuitenkin kesken, koska tv:tä ei ehditty hankkimaan. Tänään minulle vihdoinkin selvisi miksi tv-antennilla oli niin kiire. Jalkapallon mm-kisat alkoivat. No nyt niitä kumminkin katsotaan ipadilta, joten olisi se netti sittenkin ollut kiireellisempi asennustyö.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s