Sisustamista

Baloossa oli ostettaessa mielestäni ihan ok sisustus. Kaipasin kuitenkin muhkeampia sohvia ja mattoja lattioille. 

Tykkään sisustamisesta, mutta värisilmää minulle ei ole suotu. Tuskailin asian kanssa aika paljon. Mieheni olikin jo kauhuissaan, että kutsun vielä jonkin tv:n sisustusohjelman apuun. Ei tarvittu sisustusohjelmia vaan onneksi ystävättäreni riensi apuun. 

Kävimme yhdessä valitsemassa Mauronetilta sopivat kankaat verhoihin, mattoihin ja patjoihin. Ystäväni oli niin tehokas, että tuli valinneeksi toisenkin liikkeessä yhtä aikaa asioineen pariskunnan kankaat. Pääväriksi valitsimme harmaan eri sävyt. Ystäväni ehdotteli rohkeampiakin värejä, mutta minulla ei kantti kestänyt. Minulla on myös henkinen allergia sinistä kohtaan. Jota tuntuu olevan joka veneen perus sisustusväri. Venetehtaille terveisiä, että muutkin värit olisivat kivoja. Harmaan ja erityisesti mahongin raikastamiseksi hankin ystäväni ehdotuksesta lisäksi valkoisia sisustustuotteita. 

Valitsin Mauronetin, koska kyse oli kotimaisesta firmasta ja firman miehet tulivat veneelle hoitamaan mittaukset ja kaavojen piirtämiset. En olisi ikinä uskaltanut tehdä näitä omalla vastuullani. Sisustusprojekti kannattaa aloittaa ajoissa, mitä lähemmäksi kesää mennään sitä ruuhkaisempaa liikeissä on.

Itse aloitin projektin syyskuussa ja juhannusviikolla minulla oli uusi sisutus veneessä:) 

Kesämökki on nyt mielestäni tosi kivan näköinen. Mitä mieltä sinä olet? 

Ystävälleni perheineen on luvattu veneretki palkkioksi sisutussuunnittelusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s