Masto nostettu

Viime kevään maston nosto oli varsinaista säätämistä. Kummallakaan ei ollut käsitystä mitä ollaan tekemässä. 

Tänään nosto onnistui todella sutjakasti ja minäkin osasin osaltani auttaa. Olimme kunnolla valmistautuneet ja kaikki oli valmiina jo sunnuntaina.  Karttunen tunnisti mastomme ”vuosikerran perusteella”.

Köydet, staagit ja vantit ovat nätisti järjestyksessä pystytetyssä mastossa, eikä aikaa tuhlaantunut sotkujen selvittämiseen. Samaten kaikki tarvittavat laitteet ovat tällä kertaa kiinnitettynä mastoon. Tutkaheijastinkin on nyt oikeassa paikassa mastossa:) 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s