Bockhamn ja Loviisa

Bockhamn on kuvankaunis ja suojaisa luonnonsatama Pernajassa. Satama on aivan veneväylän vieressä. Satamaan ajetaan kapeaa solaa pitkin, joten satamaa ei huomaa mereltä käsin. Satamassa on kaksi laituria poijukiinnityksillä ja lisäksi on mahdollista ankkuroitua. Saaressa on grillipaikka ja huussi. Upea paikka, suosittelen!

Veneemme keulaportaat ovat olleet uusittavien listalla häntäpäässä. Bockhamnissa rappusten kiinnitysköysi petti ja mieheni lumpsahti mereen. Aurinkolasit laskettiin tappioksi. Vesi oli lämmintä, 19,2 astetta. Rappusten sijoitus to do -listalla nousi merkittävästi.

Illalla grillipaikalla turisimme naapuriveneilijöiden kanssa. Moni oli matkalla Kotkan meripäiville

Bockhamnista suuntasimme Loviisaan. Pidän Laivasillan alueesta kovasti, mutta Loviisa sijaitsee lahden pohjukassa. Olimme arponeet jaksammeko ajaa Loviisaan asti vai jäämmekö Svartholmaan. Sattuma ratkaisi asian, kun ystävämme kutsui meidät mökilleen Pyhtäälle saunomaan. Kävimme Loviisassa syömässä Kesäterassi Ölvinissä. Paikan purilaiset olivat maittavat, mutta jäimme kaipaamaan viime kesän laajempaa grilliruokamenua. 

Ilta mökillä oli sateisen päivän jälkeen aurinkoinen ja auringonlasku värjäsi kauniisti Kymijoen rannat. Saunoimme ja vaihdoimme porukalla kuulumisia. Ystävämme tarjosi iltapalaksi vuohenjuusto voileivät aurinkokuivatuilla tomaateilla, savulohta sekä halloumi-pasta -salaattia. Aivan loistavaa! 

Kiitos emännälle vieraanvaraisuudesta ja koko porukalle mukavasta illasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s