Venemessuilla osa 1

Tänä vuonna emme juurikaan katsastaneet messuilla veneitä. Toki kiersimme venehallin, mutta syvällisesti tutustuimme ainoastaan kumiveneisiin. Olemme todella tyytyväisiä Balooseen, ettei kumpikaan oikein jaksa innostua kenkien riisumisurakasta päästäksemme sisään veneisiin. 

Kumivene valikoimat olivat messuilla suppeita, eikä sopivaa messutarjousta tullut vastaan. Mies päätti, että kumiveneen tulla olla vähintään 2,3 pitkä, pienempään emme kuulemma sopisi. Ystävältämme Mikolta kuulimme, että v-pohjaiset kumiveneet ovat paljon parempia liukumaan hinatessa veneen perässä , kuin tasapohjaiset. Nyt hankintalistalla on 2,3 metrinen v-pohjainen kumivene. Pitäisi löytää vain sopivan hintainen. Kumiveneen moottorimalli on vielä mietinnässä.

Veneeseen emme löytäneet juuri mitään messuilta. Kaptenskalla oli laajavalikoima erilaisia köysiä alennuksessa. Mies uusi yhden veneen pitkistä kiinnitysköysistä. Veneeseen hankittiin myös yksi irtojoustin. Meillä on yksi entuudestaan ja se on erittäin kätevä vierassatamissa. 

Kapteenskalta löytyi minulle aivan ihanan pehmoinen Weird Fishin huppari. Weird Fishin Macaroni™ -mallisto on eettisesti tuottettu. Miehelle ei sopivaa kokoa löytynyt messuilta, mutta Weird Fishin nettikaupasta löytyy myös reiluja kokoja aina 6XL:n asti. Suosittelen.

Studio Ishavetin osasto on joka vuosi täynnä ihanuuksia. Veneemme sisustus on tällä hetkellä mieluinen, joten tein osastolla vain pikkuhankintoja. Mukaani lähti pieni säilytyspussi, laventelinen tuoksutyyny ja avaimenperä. Kotona harmitti, että ostin vain yhden tuoksutyynyn. Veneeseen olisin voinut vaikka joka komeroon sijoittaa yhden kappaleen. Studio Ishavetin Tuijan kanssa tykkäämme molemmat sisustaa veneitämme (ja muutenkin) harmaan eri sävyillä. Harmi, että veneisiin suunnatut tekstiilit ovat nykypäivänä edelleen painottuneet siniseen. Studio Ishavet onneksi tarjoaa piristäviä ja raikkaita vaihtoehtoja.

Pidä saaristo siistinä -järjestön osastolla on joka vuosi jokin kiva uusi tuote. Tällä kertaa ihastuin termarimukeihin. Ensi kesänä mehut nautitaan näistä mukeista, niin ei pieni veneen keikutuskaan haittaa.  

Messuilta hankittiin myös salami valikoima ja mukavan kokoinen kimpale parmesaani-juustoa.  Kirjastoamme täydensimme muutamalla historiallisella teoksella. Tällä kertaa veneilyteokset jäivät hankkimatta.

Ostoksia kertyy joka kerta messuilta sen verran, että pienet perässä vedettävät kärryt ostoksille olisi messuille loistava bisnes-idea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s