Keväthommien aloitus

Lauantaina oli upea auringonpaiste ja +10 astetta lämmintä. Ei siis ollut minkäänlaista tekosyytä jättää menemättä satamaan venehommiin.  Jäät eivät olleet vielä lähteneet suojaisesta lahdestamme. Ensimmäisenä urakkana oli kuoria Baloon talvipeitteet pakettiin. Talvipressumme on 10 x 12 metriä. Pelkästään pressun paketoinnissa on oma hommansa. Telineitten purkaminen on kevyttä hommaa ja siinä ei kauan kestä. Pressu saatiin pakettiin ja sopimaan sataman säilytyskaappiin. Olemme yleensä viimeisiä laiturillamme venehommissa, mutta tänä keväänä kärkijoukossa. Suurin osa veneistä ja erityisesti purkkareista oli vielä paketissa. Seuraavaksi vuorossa pohjan pesu ja maalaus sekä muutamia huoltontoimenpiteitä.

  

     

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s