Rauma

Raumalla parkkeerasimme Suvitien Merijakamoon. Raumalla oli useampikin vierasvenesatama, mutta kipparin mielestä merijakamon1 esittely vaikutti nykyaikaisemmalta. Tilat olivat uudet ja oikein mukavat. Venepaikat olivat aivan ravintolan ja sosiaalitilojen vieressä. Vierasvenepaikat olisi voinut olla hieman paremmin merkattu, mutta muuten oikein mukava paikka. Sataman ravintolan ruoka oli pikaruoka, mutta aivan maittavaa.

Aamulla kaivoimme fillarit esille ja suuntasimme Rauman vanhaan kaupunkiin. Kippari nautiskeli kaupungin tunnelmia Cafe Salin -terassilla ja minä shoppailin. Cafe Sali oli asiakasystävällinen mukava lounaspaikka. Kahvilan salaattibuffet vaikutti hyvältä. Vanhasta kaupungista löytyi myös aivan ihastuttava Sisustustalo Kodinonni. Kyseinnen butiikki on valitu vuoden 2015 parhaaksi sisustusliikkeeksi Suomessa. En tiennyt, että tämmönenkin palkinto jaetaan. Liikkeen valikoima oli ihastuttava ja teinkin pikku hankintoja sekä kotiin että veneeseen.


Syömässä kävimme vanhan kaupugin aasialaisessa Wen Jing -ravintolassa. Ruoka oli erittäin maistuvaa. Itse en suuremmin välitä aasialaisen keittiön antimista, mutta täältä löytyi minullekin sopiva annos. Mies nautti ravintolan buffet-pöydän antimista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s