Kuuskajaskari

On epätodennäköistä, että suuntaisimme näin pohjoiseen ihan heti toista kertaa reissuillamme. Merireittejä pitkin Pori ja Rauma ovat niin kaukana. Tämä oli ainoa syy poiketa myös Kuuskajaskarille. Paikka oli positiivinen yllätys. Vanhalta kasarmilta löytyi toki luontaan poistyöntäviä tiilirivitaloja, mutta samalla myös viehkeitä vanhoja puurakennuksia. Paikkaa oli myös maisemoitu mukavasti.

   Kuuskajaskarissa oli yllätävän vilkas liikenne. Vierasveneitä oli vain muutama, mutta vuorolaiva toi ja vei vierailijoita.  Raumalta Kuuskajaskarille oli vain reilu kuuden kilometrin matka. Matka oli tuulinen ja aallokkoinen, mutta onneksi saaristo suojasi pahimmalta myräkältä. Laituri oli avoimella paikalla. Tilaa oli reilusti, joten kaikki halukkaat sopivat parkkiin laiturin suojaisemmalle puolelle. 


Saarella on kesäteatteri, joka näytti olevan kovasti suosiossa. Teatterisssa meni Täydellinen tätini -komedia. Jätimme tällä kertaa kesäkarkelot väliin.  


Ravintolaa ylläpiti sama firma kuin Kylmäpihlajan majakalla. Ruokalista oli kuitenkin aivan erilainen. Pizzauunin tuotoksia emme ehtineet maistamaan, koska uuni sulljettiin seitsemältä. Tämä oli harmillista. Johtui kuulemma siitä, että rasvakeitin ja uuni käyttivät samaa sulaketta ja yhtäaikainen käyttö ei ollut mahdollista. Pizzat näyttivät reilun kokoisilta. Iltapalamenu oli pikaruokaa rasvakeittimestä. Ihan syötävää. Tällä kertaa ei tarvinnut grillata ruokailun päälle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s