Jermo

Olimme olleet reissussa jo lähes kolme viikkoa ja Turusta alkoikin kotimatka. Kotiinpaluun lähestyessä päivämatkat pitenevät ja molemmat laskevat öitä siihen, kun oma peti ja suihku odottavat.

Jermon Paraisten Portti valikoitui kohteeksi sopivan päivämatkan ja sopivan (väylällä) sijainnin takia. Varasin vielä ennakkoon satamapaikka.comista paikan. Jermossa ennakkoon varatut paikat olivat merkitty nimikylteillä. Valitettavasti kyltit olivat niin pienet, ettei niitä pystynyt veneestä lukemaan edes kiikareilla. Palvelu oli joustavaa ajoimme veneen tyhjään parkkiin ja nimikyltti siirtyi sujuvasti mukana. Jermossa oli vastaanottaja paikalla, mikä on aina mukavaa. Paljon vähemmän sähläystä, kun heti kuulee missä mikin paikka on ja mihin maksetaan. Niin ja erityisesti ne vessakoodit on kiva kuulla heti. Satama tuli iltaa myöten aivan täyteen. Tosin aivan reunimmaisille paikoille ei isoilla veneellä voi parkittaa. 

Jermossa satama oli jyrkässä rinteessä. Satama oli laudoitettu kokonaisuudessaan, mikä helpotti kulkemista. Oli oikein miellyttävää päästä siistein jaloin kulkemaan joka paikkaan.  Ilta meni perinteisesti Jermon ravintolan antimista nauttien ja taisi yksi valkoviinipullokin tulla tyhjennetyksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s