Taalintehtaalla tapahtuu

Päädyimme vierailemaan Taalintehtaalla. Olin kuullut huhuja paikan suosiosta, joten varasin jälleen ennakkoon paikan satamapaikka.comista. Varaus osoittautui kullan arvoiseksi saapuessamme. Ainoat vapaana olevat paikat olivat satamapaikka.comilla, jotka tosin nekin oli kaikki varattuja.

Meillä oli runsaasti päivää jäljellä, joten lähdimme fillareilla tutustumaan nähtävyyksiin. Siihen ei kauheasti aikaa kulunut. Vartissa olimme fillaroineet kylän ympäri. Ehkä olisimme jopa jaksaneet kävelläkin. Kamera ei tullut mukaan kierrokselle ruukit jäivät siis kuvaamatta.

Minigolf kisan jälkeen (kirjoittaja tietenkin voitti) pähkimme, miten loppupäivän käyttäisimme. Olimme päättäneet mennä syömään saunan jälkeen. Saunaankin oli kolme tuntia aikaa. Eikun takaisin veneelle, ideana löhötä kannella. Päivä oli erinomainen auringonottoon.

Veneelle päräytettyämme oli iso moottorivene rantautumassa viimeiseen vapaaseen paikkaan. Sivutuulessa vene ajautui poijumme päälle. Seuraavaksi seurauksena oli kiinnitysliinamme sotkeutuminen moottoriveneen potkuriin. Kuulostaako jo tutulta tarinalta? Jos ei, lue täältä.

Poijumme paikalla oli yhtäkkiä moottorivene. Vapaa-ajan ongelmat katosivat saman tien. Moottoriveneen irtoituksessa kului rattoisasti loppuilta. Ensin moottoriveneen kippari yritti irroittaa itse liinaamme. Neuvoja sateli kanssaveneilijöiltä runsaasti. Lopputulos oli arvattavissa ja eikun meripelastus paikalle. Meripelastus sai liinan osittain irrotettua. Valitettavasti heillä ei ollut sukellusvälineitä mukana, joten homma jäi kesken. Moottoriveneen kippari soitti paikalle laitesukeltajan, joka irroitti liinan noin minuutissa. Jännitys oli käynyt jo mahan päälle, että kipaisin hakemassa meille pizzat laitesukeltajaa odotellessa. Veneet uudelleen kiinnitykseen ja saunaan. 

Loppuilta rennosti. Kiitokset moottoriveneen kipparille viinipullosta! 

Taalintehtaasta jäi kaikesta actionista huolimatta hyvät fiilikset! Varmasti tulemme uudelleenkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s